Standaard verzending: 3,50 €
30 dagen herroepingsrecht
Bestverkopend
Große hellbraune Brieftasche für Damen Pia
Portemonee
Gusti Leder studio
24,99 €
Mini Geldbeutel in hellbraun Linus
Portemonee
Gusti Leder studio
4,99 €
Lillith Lillith
Leren Handtas Schoudertas
Gusti Leder studio
69,99 €
-36
Altbraunes ledergebundenes Buch mit Kompass-Motiv Sola
Notitieboek A5
Gusti Leder studio
17,95 € 27,99 €
Große dunkelbraune Brieftasche für Damen Pia
Portemonee
Gusti Leder studio
24,99 €
Mini Geldbeutel in dunkelbraun Linus
Portemonee
Gusti Leder studio
4,99 €
Schwarze Leder-Handtasche Lillith
Leren Handtas Schoudertas
Gusti Leder studio
69,99 €
-41
Braunes Notizbuch mit Ledereinband und Weltkarten-Motiv Ronda
Notitieboek Dagboek Din B5
Gusti Leder studio
9,99 € 16,99 €
Filters sluiten
van tot
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
2 van 2
NIEUW
Nadia Papier Nachfüllpack A5
Nadia Papier Nachfüllpack A5
Notitieboekvulling Navulling Natuurpapier A5
Gusti Leder studio
4,99 € *
NIEUW
Phoebe
Phoebe
Shopper Handtas Bruin Leer
Gusti Leder nature
59,99 € *
NIEUW
Aaron
Aaron
Sleutelhanger Beige leer
Gusti Leder studio
2,95 € *
NIEUW
Zachary
Zachary
Sleutelhanger Donkerbruin leer
Gusti Leder studio
2,95 € *
NIEUW
Jameson
Jameson
Sleutelhanger Bruin leer
Gusti Leder studio
2,95 € *
NIEUW
Jameson
Jameson
Sleutelhanger Zwart leer
Gusti Leder studio
2,95 € *
NIEUW
Conner
Conner
Portemonnaie voor Dames Heren Bruin Leer
Gusti Leder studio
7,99 € *
NIEUW
Conner
Conner
Portemonnaie voor Dames Heren Bruin Leer
Gusti Leder studio
7,99 € *
NIEUW
Jan J.
Jan J.
Rahmentaschen für Fahrrad Fahrradtaschen Leder
Gusti Leder studio
29,99 € *
NIEUW
Hall
Hall
Reistas Sporttas Weekender Leer
Gusti Leder studio
89,99 € *
NIEUW
Hank
Hank
Reisetasche Weekender Ledertasche
Gusti Leder studio
99,99 € *
NIEUW
Jones
Jones
Aktetas Schoudertas leer
Gusti Leder studio
144,99 € *
NIEUW
Handahle Leder Werkzeug
Handahle Leder Werkzeug
Handahle zum Basteln mit Leder Stechahle Ahle
Gusti Leder Sudio
4,99 € *
NIEUW
Ledernadel Leder Werkzeug
Ledernadel Leder Werkzeug
Nadelset (6 vers. Nadeln) zum Basteln mit Leder Ledernadel
Gusti Leder Sudio
1,99 € *
NIEUW
Nahtabstandsmarkierer
Nahtabstandsmarkierer
Nahtabstandsmarkierer Werkzeug zum basteln
Gusti Leder Sudio
14,99 € *
NIEUW
Kantenschärfer Leather Edge Beveler
Kantenschärfer Leather Edge Beveler
Lederhobel zum ausdünnen des Leders am Rand zum basteln
Gusti Leder Sudio
6,99 € *
NIEUW
Kantenhobel handcraft tool
Kantenhobel handcraft tool
Kantenhobel Werkzeug zum basteln
Gusti Leder Sudio
7,99 € *
NIEUW
Emma J.
Emma J.
Fahrradsattel Ledersattel Vintage-Sattel Leder
Gusti Leder studio
99,99 € *
NIEUW
Kristina V.
Kristina V.
Fahrradsattel Ledersattel Vintage-Sattel Leder
Gusti Leder studio
49,99 € *
2 van 2

Alles van Leer - Alles van Gusti

Je houdt van natuurlijke producten? Je kunt de geur van leer niet weerstaan? En hebt vintage nodig in je leven? Dan ben je precies goed hier! We van Gusti Leer verkopen lederen tassen, rugzakken, reistassen, schrijfbehoeften en accessoires - alles gemaakt van leer. We hebben vele verschillende producten en nog meer verschillende designs. De ontwerpen variëren sportief en elegant, tot romantisch en vintage - alles wat je wilt!

Functioneel, natuurlijk of modern - alles wat je wilt!

Onze lederen tassen zijn perfect voor het kantoor en de universiteit. Groot en comfortabel bieden ze veel ruimte voor alles wat je nodig hebt: laptop, tablet, mappen, pennen. En als je een aparte bescherming voor jouw device nodig hebt, kunt je surfen op onze laptop tassen en tablethoesjes. Voor alle die gek op fietsen zijn hebben we een grote fietstassen assortiment. De lederen fietstassen onderscheiden door speciale extra's zoals KLICKfix adapter van saai mainstream tassen. Onze leer rugzakken begeleiden je met veel opslagruimte op je stedentrips en ook onze bagage is een betrouwbare metgezel. Voor de dichters en bureau professionals lanceerden we onze leren schrijfbehoeften in het leven: Boeken, pennen, portefeuilles en fotoalbums gemaakt van echt leer. En zelfs de kleine dingen in het leven zijn belangrijk voor ons - portemonnees, armbanden en riemen. Je ziet - bij Gusti Leer is er veel te ontdekken.

Het verschil zit'm in de details! Kies tussen „Gusti Leer Nature“ en „Gusti Leer Studio“!

Hoe verschillend onze producten zijn, zo verschillend zijn onze merken, waartoe zij behoren. "Gusti Leer Nature" is onze eerste eigen merk, waaronder wij natuurlijk gelooid leer producten verkopen. In kleine familiebedrijven in Marokko en Indie zijn deze producten gemaakt van geitenleer op ambachtelijke wijze. Dit bedoeld, dat de leren tassen van hand gemaakt zijn. Individualiteit en uniciteit is hier erg belangrijk. Elk product is uniek! Onze tweede merk, genaamd "Gusti Leer Studio", wordt gekenmerkt door zijn functionaliteit en comfort. De producten zijn chemisch gelooid en verwerkt in gecertificeerde bedrijven in Indie met chroom. Het buffelleer is bijzonder duurzaam en sterk. Zo vind je hier het juiste product voor elke gelegenheid.

Je houdt van natuurlijke producten? Je kunt de geur van leer niet weerstaan? En hebt vintage nodig in je leven? Dan ben je precies goed hier! We van Gusti Leer verkopen lederen tassen, rugzakken,... meer lezen »
Venster sluiten
Alles van Leer - Alles van Gusti

Je houdt van natuurlijke producten? Je kunt de geur van leer niet weerstaan? En hebt vintage nodig in je leven? Dan ben je precies goed hier! We van Gusti Leer verkopen lederen tassen, rugzakken, reistassen, schrijfbehoeften en accessoires - alles gemaakt van leer. We hebben vele verschillende producten en nog meer verschillende designs. De ontwerpen variëren sportief en elegant, tot romantisch en vintage - alles wat je wilt!

Functioneel, natuurlijk of modern - alles wat je wilt!

Onze lederen tassen zijn perfect voor het kantoor en de universiteit. Groot en comfortabel bieden ze veel ruimte voor alles wat je nodig hebt: laptop, tablet, mappen, pennen. En als je een aparte bescherming voor jouw device nodig hebt, kunt je surfen op onze laptop tassen en tablethoesjes. Voor alle die gek op fietsen zijn hebben we een grote fietstassen assortiment. De lederen fietstassen onderscheiden door speciale extra's zoals KLICKfix adapter van saai mainstream tassen. Onze leer rugzakken begeleiden je met veel opslagruimte op je stedentrips en ook onze bagage is een betrouwbare metgezel. Voor de dichters en bureau professionals lanceerden we onze leren schrijfbehoeften in het leven: Boeken, pennen, portefeuilles en fotoalbums gemaakt van echt leer. En zelfs de kleine dingen in het leven zijn belangrijk voor ons - portemonnees, armbanden en riemen. Je ziet - bij Gusti Leer is er veel te ontdekken.

Het verschil zit'm in de details! Kies tussen „Gusti Leer Nature“ en „Gusti Leer Studio“!

Hoe verschillend onze producten zijn, zo verschillend zijn onze merken, waartoe zij behoren. "Gusti Leer Nature" is onze eerste eigen merk, waaronder wij natuurlijk gelooid leer producten verkopen. In kleine familiebedrijven in Marokko en Indie zijn deze producten gemaakt van geitenleer op ambachtelijke wijze. Dit bedoeld, dat de leren tassen van hand gemaakt zijn. Individualiteit en uniciteit is hier erg belangrijk. Elk product is uniek! Onze tweede merk, genaamd "Gusti Leer Studio", wordt gekenmerkt door zijn functionaliteit en comfort. De producten zijn chemisch gelooid en verwerkt in gecertificeerde bedrijven in Indie met chroom. Het buffelleer is bijzonder duurzaam en sterk. Zo vind je hier het juiste product voor elke gelegenheid.

Laatst bekeken