Betalingsopties

Je kunt kiezen uit diverse betalingsopties als je Gusti producten wilt betalen. Dit kun je doen als je bij de online aankoop op gusti-leer.nl bij de kassa bent.

Vooruitbetaling via overschrijving

Als je kiest voor betaling via overschrijving, sturen wij je de orderbevestiging per e-mail en onze bankgegevens. Het factuurbedrag kan binnen 14 dagen worden overgemaakt naar onze rekening onder vermelding van het bestelnummer. Met de nieuwe Europese overschrijving duurt het maximaal een werkdag en bij een overboeking bij jouw bank maximaal twee werkdagen totdat wij je betaling ontvangen. Zodra we deze ontvangen, wordt je bestelling zo snel mogelijk (meestal binnen 24 uur) verzonden. Als je niet tevreden bent met je product, wordt het bedrag na retourzending bijgeschreven op de bankrekening van waaruit je het geld overgeschreven hebt.

SOFORT Online bankoverschrijving

SOFORT Banking (www.sofort.com) is een veilige, met een TÜV-gecertificeerde betalingsmethode van SOFORT GmbH. Voor deze betaalmethode heb je enkel de online bankgegevens nodig van je bank, je PIN en TAN gegevens. De rest wordt door het systeem ingevuld.

iDeal

Eenvoudig betalen via je eigen bank op de computer of in je bankapp. Indien je kiest om met iDeal te betalen, kan je je bank kiezen. Volg de verdere stappen van je bank om de betaling af te ronden.

PayPal

Je kunt snel en veilig via PayPal betalen. Indien je kiest om met PayPal te betalen, wordt je tijdens het afrekenen direct doorgestuurd naar de PayPal website. Als je nieuw bent bij PayPal kun je je als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen. Indien je al een PayPal account hebt, kun je inloggen met je gebruikersnaam en de betaling bevestigen.
Op het moment van bevestigen, zal er een autorisatie worden uitgevoerd van jouw PayPal account. Hierna wordt je bestelling direct verwerkt. Zodra je je bestelling in ontvangst hebt genomen, zal het openstaande bedrag gecrediteerd worden van je PayPal account.

Apple Pay

Je kunt je bestellingen ook op je iPhone betalen met Apple Pay. Selecteer bij het afrekenen de betaalmethode Apple Pay, dan word je in de laatste stap van het bestelproces direct doorgestuurd naar Apple Pay op je iPhone. Bevestig hier je opgeslagen betalingsgegevens en voltooi je aankoop. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, wordt je bestelling verzonden. Als je ervoor kiest om je artikel(en) te retourneren, wordt de betaling teruggestort op de door jou verstrekte Apple Pay-gegevens.

Creditcard

Je kunt bij ons ook betalen met een creditcard. Wij accepteren MasterCard en Visa. Je creditcardgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Door deze hoge veiligheidsstandaard is het kopen met een creditcard bij Gusti Leer veilig.

Kopen op rekening

Let op! Helaas is het kopen via rekening momenteel om technische redenen niet mogelijk! We werken al aan een oplossing. Bedankt voor je begrip.

 

Laatst bekeken
gusti-leer.nl Reviews with ekomi.nl