Standaard verzending: 3,50 €
30 dagen herroepingsrecht

Betalingsopties

Je kiest zelf tussen onze talrijke betalingsopties als je Gusti producten wilt betalen. Dit kun je doen als je jouw bij het online aankoop op gusti-leder.de in de kassa bevindt.

Vooruitbetaling via overschrijving

Als je kiest voor betaling via overschrijving, sturen wij je de orderbevestiging per e-mail en onze bankrelatie. Het factuurbedrag kan binnen 14 dagen worden onder vermelding van de orde in gebruik naar de opgegeven rekening overgeschreven. Met de nieuwe Europese overschrijving duurt het maximaal een werkdag en een bij een overboeking bij jouw bank maximaal twee werkdagen totdat wij jouw betaling ontvangen. Zodra we dit ontvangen, wordt jouw bestelling zo snel als mogelijk (meestal binnen 24 uur) verzonden. Als je niet tevreden bent met je product, wordt het bedrag bijgeschreven op de bankrekening van waaruit je het geld overgeschreven hebt.

SOFORT Online bankoverschrijving

SOFORT Banking (www.sofort.com) is een veilige, met een TÜV-gecertificeerde betalingsmethode van SOFORT GmbH. Voor deze betaalmethode heb je enkel de online banking gegevens nodig van je bank, je PIN en TAN gegevens. De rest wordt door het systeem ingevuld.

PayPal

Je kunt snel en veilig via PayPal betalen. Indien je kiest om met PayPal te betalen, wordt je tijdens het afrekenen direct doorgestuurd naar de PayPal website. Als je nieuw bent bij PayPal kun je je als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen. Indien je al een PayPal account hebt, kun je inloggen met je gebruikersnaam en de betaling bevestigen.
Op het moment van bevestigen, zal er een autorisatie worden uitgevoerd van jouw PayPal account. Hierna wordt je bestelling direct verwerkt. Zodra je je bestelling in ontvangst hebt genomen, zal het openstaande bedrag gecrediteerd worden van je PayPal account.

Kreditkaart

U kunt bij ons ook betalen met een creditcard. Wij accepteren MasterCard en Visa. Uw creditcardgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Door deze hoge veiligheidsstandaard is het kopen met een creditcard bij Gusti Leer veilig.

Kopen op rekening

Let op! Helaas is het kopen via rekening momenteel om reden van technische problemen niet mogelijk! We werken al aan een oplossing. Bedankt voor je begrip.
Deze mogelijkheid wordt geboden door payolution GmbH. Houd er rekening mee dat de credit rating vereist is!
Bij aankoop op rekening leveren wij de bestelde artikelen gemakkelijk bij je thuis af en je kunt de goederen in alle rust controleren. Je ontvangt een factuur van ons en moet betalen via een bankoverschrijving binnen de periode die op de factuur staat vermeld. Als je iets wilt retourneren, trek je eenvoudigweg de waarde van het artikel van het factuurbedrag af en draagt het verschil over.

 

Laatst bekeken