Veelgestelde vragen

Levering en verzending

Hoe snel wordt mijn bestelling verzonden?

De bestellingen worden direct verstuurd na ontvangst van je betaling. In geval van betaling via creditcard of PayPal en bestellingen op Amazon worden de bestellingen per direct verstuurd. In geval van overschrijvingen kunnen geen koeriersdiensten worden gekozen.

1

Betaling

Hoe kan ik Gusti-Leer producten betalen?

Je kunt op verschillende manier betalen. Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • PayPal
  • Visa
  • MasterCard
  • SOFORT Online bankoverschrijving
  • Vooruitbetaling via overschrijving
  • Automatische incasso
  • Kopen op rekening
Betalen met PayPal

Indien je kiest om met PayPal te betalen, wordt je tijdens het afrekenen direct doorgestuurd naar de PayPal website. Als je nieuw bent bij PayPal kun je je als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen. Indien je al een PayPal account hebt, kun je inloggen met je gebruikersnaam en de betaling bevestigen. Op het moment van bevestigen, zal er een autorisatie worden uitgevoerd van jouw PayPal account. Hierna wordt je bestelling direct verwerkt. Zodra je je bestelling in ontvangst hebt genomen, zal het openstaande bedrag gecrediteerd worden van je PayPal account.

Betalen met Visa

Om te betalen met jouw Visa-kaart kan kan je in het afrekenen de betaalwijze "credit card" uitkiezen. In het veld voor het invoeren van je gegevens, kun je op Visa klikken.

Betalen met MasterCard

Om te betalen met jouw MasterCard kan kan je in het afrekenen de betaalwijze "credit card" uitkiezen. In het veld voor het invoeren van je gegevens, kun je op MasterCard klikken.

Vooruitbetaling via overschrijving

Als u kiest voor betaling via overschrijving, sturen wij u de orderbevestiging per e-mail en onze bankrelatie. Het factuurbedrag kan binnen 14 dagen worden onder vermelding van de orde in gebruik naar de opgegeven rekening overgeschreven. Met de nieuwe Europese overschrijving duurt het maximaal een werkdag en een bij een overboeking bij uw bank maximaal twee werkdagen totdat wij uw betaling ontvangen. Zodra we dit ontvangen, wordt uw bestelling zo snel als mogelijk (meestal binnen 24 uur) verzonden. Als u niet tevreden bent met uw product, wordt het bedrag bijgeschreven op de bankrekening van waaruit u het geld overgeschreven heb

SOFORT bankoverschrijving

Geautomatiseerde vooruitbetaling per overschrijving en verwerking van uw betaling binnen een paar seconden. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Na betaling met Sofort, ontvangt u een opwaardeercode per e-mail.

Automatische incasso

De elektronische automatische incasso is gemakkelijk en veilig. Je hoeft alleen jouw bankrekening aan te geven, van waaruit het bestellingsbedrag na één keer door PayOne kan worden ingetrokken. Het procedure is autimatisch geactiveerd voor vaste klanten bij Gusti-Leder.de. De bestelde artikelen worden direct verstuurd. Bij betaling via automatische incasso, de belasting van uw account vindt alleen plaats bij verzending van de goederen.

Kopen op rekening

Deze mogelijkheid wordt geboden door payolution GmbH. Houd er rekening mee dat de credit rating vereist is!
Bij aankoop op rekening leveren wij de bestelde artikelen gemakkelijk bij je thuis af en je kunt de goederen in alle rust controleren. Je ontvangt een factuur van ons en moet betalen via een bankoverschrijving binnen de periode die op de factuur staat vermeld. Als je iets wilt retourneren, trek je eenvoudigweg de waarde van het artikel van het factuurbedrag af en draagt het verschil over.

 

Let op! Helaas is het kopen via rekening momenteel om reden van technische problemen niet mogelijk! We werken al aan een oplossing. Bedankt voor je begrip.

9

Retour / ruiling / reparatie

9

Aangepaste producten en gravure-artikel

Enkele en aangepaste producten

Kan ik individueel ontworpen tassen en leren producten bij u bestellen?

Voor maatwerk is het mogelijk om op sommige items een gravure te maken. Voor elk item dat kan worden gegraveerd, verschijnt een knop "Graveren toevoegen" boven de knop Kopen in de winkel. Een gewenste gravure kan worden ingevoerd door op de knop te klikken.

Retourneren van gegraveerde artikelen

Kan ik een gegraveerd artikel retourneren als ik het niet leuk vind?

Helaas kunnen gegraveerde artikelen niet worden geretourneerd omdat het aangepaste, gepersonaliseerde producten zijn.

11

Onderhoud Gusti Leder nature producten

11

Onderhoud Gusti Leder studio producten

11

Terugbetaling en korting

11
Antwoord niet gevonden?
Gebruik ons contactformulier om je vraag aan ons te stellen naar het contactformulier