Hoe stuur ik mijn pakket terug?

Retourneren

Als je een artikel, dat werd verzonden met Deutsche Post wilt retourneren, stuur dan een e-mail naar onze klantenservice: info@gusti-leer.nl . Zij kunnen je een retourenlabel sturen.

Als je een artikel, dat werd verzonden met UPS wilt retourneren, kun je een UPS retourenlabel uitprinten op je trackingpagina. Plak dit label vervolgens op de voorkant van het pakket. Het ingevulde retourenformulier moet je in het pakket meesturen.

Return label UPS

Let op: gegraveerde artikelen mogen niet geretourneerd worden, omdat ze speciaal voor jou zijn gepersonaliseerd en er dus geen herroepingsrecht geldig is. Mocht je nog vragen hebben, neem dan alsjeblieft per e-mail contact op met onze klantenservice: info@gusti-leer.nl .

Belangrijke mededeling: De retourkosten worden niet door ons vergoed. Deze kosten worden van het terug te betalen bedrag afgetrokken. Retourneren van een beschadigd of foutief geleverd product is gratis.

Het op onze website vermelde herroepingsrecht is niet van toepassing op artikelen, die zijn gepersonaliseerd of aangepast om aan de speciale eisen van de klant te voldoen.

Laatst bekeken