Veelgestelde vragen

Tips voor verzorging

Hoe verzorg ik mijn Gusti Leder nature product?

Hoe verzorg ik mijn Gusti Leder natuurproduct?

Uw Gusti Leder natuurproduct kan behandeld worden met bijenwas of zonnebloemolie. Zorg ervoor dat je een lichte, gelijkmatige laag aanbrengt. Test het eerst op de hoek van uw item, omdat het leer donkerder kan worden.

Waarom zitten er gaten of krassen op het leer?

We gebruiken huiden van geiten met vrije uitloop om onze Gusti Leder nature producten te creëren. Dit betekent dat het leer kleine krassen kan hebben van de bomen of struiken waar de geiten werden grootgebracht, wat bewijst hoe natuurlijk onze producten zijn.

Waarom ziet mijn product er anders uit dan op de website?

We werken met verschillende producenten en kleine familiebedrijven. Dit kan leiden tot variaties in kleur, tint, stiksels en binnenvoering. Elk product is uniek en eventuele verschillen worden vermeld in de productbeschrijving. Sommige van onze producten zijn ook natuurlijk geverfd met papaver, saffraan en indigo, wat ook kan leiden tot kleine variaties in kleur.

Hoe kan ik mijn product beschermen tegen regen?

Regen heeft meestal geen negatief effect op onze leren producten. We raden echter aan om de tas te beschermen tegen onnodige regen of vocht.

1
Wat kan ik tegen een sterke geur van mijn leren artikel doen?

Hoe kom ik van de geur van mijn lederproduct af?

Al onze Gusti Leder natuurproducten zijn gelooid en geolied met plantaardige materialen. We raden aan om je nieuwe product zo veel mogelijk te gebruiken om de leergeur te verminderen. De geur van het leer zou moeten verdwijnen binnen 14 dagen na het gebruik van je item. Je kunt een product op basis van bijenwas aanbrengen op het oppervlak van het leer als een kortetermijnoplossing. We raden ook aan om een geurkussen in je nieuwe tas te doen. Helaas helpt het simpelweg luchten van de tas niet om de geur te verminderen.

1
Wat is de witte stof op het oppervlak van mijn leren artikel?

Wat zijn de witte vlekken op het oppervlak van het leder?

Het is mogelijk dat je af en toe kleine witte vlekken of vlekken ziet op je nieuwe Gusti Leder nature product. Deze vetvlekken komen van ghee, dat gebruikt wordt in het productieproces. Ze zijn gemakkelijk te verwijderen. We raden aan om het leer langzaam te verwarmen en af te vegen met een schone, droge doek. Houd er rekening mee dat klanten verantwoordelijk zijn voor eventuele vlekken die ontstaan als gevolg van onjuiste behandeling van onze producten.

1
Hoe verzorg ik mijn Gusti Leder studio product?

Hoe verzorg ik mijn Gusti Leder studioproduct?

Je bewust zijn van het soort leer waarvan je Gusti Leder studioproduct gemaakt is, is de eerste stap in het goed verzorgen ervan. Er is een verzorgingsproduct voor elk type leer, of het nu suède, glad leer of ruw leer is, dat zal helpen om je item jarenlang zacht en soepel te houden. Je vindt deze verzorgingsproducten in de meeste supermarkten of schoenenwinkels. We raden je ten zeerste aan om een waterafstotende spray te gebruiken die geschikt is voor het leer op het product zodra je het hebt uitgepakt.

Waarom ziet mijn product er anders uit dan het product op de website? 

Onze Gusti Leder studio producten zouden niet te veel moeten verschillen van de foto's op onze website. Leer is echter een natuurlijk materiaal en elke huid is uniek. Als je opmerkingen of vragen hebt, neem dan contact met ons op via info@gusti-leer.nl.

Hoe kan ik mijn product beschermen tegen regen?

Regen heeft meestal geen negatief effect op onze leren producten. We raden echter aan om de tas te beschermen tegen onnodige regen of vocht en te behandelen met een onderhoudsproduct dat geschikt is voor het soort leer.

 

 

 

 

1
Antwoord niet gevonden?
Gebruik ons contactformulier om je vraag aan ons te stellen naar het contactformulier
gusti-leer.nl Reviews with ekomi.nl