A B C D E F G H I K L R S T V Z

KLICKfix

KLICKfix

Wat is KLICKfix ?

KLICKfix is een bevestigingssysteem, waarmee fietstassen en andere fietsaccessoires veilig en snel aan de fiets bevestigd kunnen worden. De naam zegt het al: met een simpele klik kun je de tas bevestigen en ook weer verwijderen.

Welke KLICKfix varianten zijn er?

Bij Gusti Leer zijn er tassen met twee verschillende montagesystemen van KLICKfix. Je hebt een geïntegreerde variant die al aan de tas vast zit. Dit is meestal zo bij fietstassen voor achterop. Maar er is ook een systeem met een losse adapter die je op je fiets moet monteren. Accessoires voor voorop de fiets hebben meestal een adapterplaatje dat aan een KLICKfix houder moet worden vastgeklikt.

klickfix

KLICKfix bij Gusti-Leer: Bagagedrager

Bij het geïntegreerde systeem zit aan de achterkant van de tas een aluminium stang met twee haken. Deze kunnen verschoven worden, waardoor het systeem past op elke bagagedrager met een buisdoorsnede van 8-16 mm. De module-rail kun je eenvoudig van de fiets afhalen.

KLICKfix bij Gusti-Leer: Fietsstuur

Het tweede systeem vind je bij onze stuurtassen. Aan het fietsstuur wordt een KLICKfix adapter bevestigd. Het andere deel van dit montagesysteem zit aan de achterkant van de stuurtas. Je hoeft alleen nog maar de twee delen van het systeem aan elkaar vast te klikken.De tassen zijn aan de achterkant voorzien van een KLICKfix plaat. Hieraan kun je de optioneel bij te bestellen KLICKfix stuuradapter vastmaken.

 klickfix2

Geraadpleegde bronnen : (11.02.2019)

  • coolblue(punt)nl/advies/klickfix.html
  • fietstas(punt)com/blogs/blog/het-klickfix-bevestigingssysteem/
  • gusti-leder(punt)de/lexikon/klickfix

 

KLICKfix

Marc Marc
leren shopper tote bag handtas schoudertas leer
119,95 €
Jens V. model Jens V.
stuurtas schoudertas fietstas leren tas met plaat vintage bruin leer
vanaf 64,95 € 74,95 €
gusti-leer.nl Reviews with ekomi.nl