Filters sluiten
 •  
van tot
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Alles van Leer - Alles van Gusti

Ontdek de nieuwe variëteiten van Gusti Leer!

Kun je geen genoeg krijgen van de hoogwaardige natuurlijke producten van Gusti Leer? Heb je beslist meer vintage nodig in je leven? En kun je de onmiskenbare geur van leer niet weerstaan? Wij ook niet! Vanwege onze passie voor leer zijn we constant op zoek naar het volgende ontwerp, naar betere functionaliteit, naar het volgende accessoire om je leven gemakkelijker te maken en meer vintage flair in je dagelijks leven te brengen. Hierdoor wordt ons assortiment continu uitgebreid en is er altijd wel iets nieuws te ontdekken! Bezoek onze webshop en ontdek nieuwe schatten op deze pagina - coming soon!

sectie

Vintage, functioneel, natuurlijk en modern - voorzie jezelf van onze nieuwe producten voordat ze op zijn!

Creatief en duurzaam - dat is waar Gusti Leer voor staat! Hierdoor wordt ons assortiment voortdurend vernieuwd. We optimaliseren regelmatig onze ontwerpen, maar proberen te produceren in harmonie met de natuur en het milieu. Als gevolg hiervan komen en gaan er regelmatig nieuwe producten en kunnen we niet altijd garanderen dat alle ontwerpen ook in de toekomst beschikbaar zullen zijn. Als de voorraad van een leren favoriet wordt uitverkocht, kan het gebeuren dat deze wordt vervangen door een nieuw ontwerp. Dus wees er snel bij en zorg dat je niet misgrijpt!

Maar wat maakt Gusti-leer zo speciaal?!

Onze leren tassen zijn perfect voor naar kantoor, naar school of universiteit en voor bij het uitgaan. Royaal en slim ontworpen, bieden ze voldoende ruimte voor alles wat je daar nodig hebt: laptop, tablet, mappen, notitieboekjes, pennen - en vergeet ook niet om een drinkfles mee te nemen. Als je speciale bescherming voor je technische apparatuur nodig hebt, kun je ook kijken naar onze laptoptassen en tablettassen. Voor alle cycloholics hebben we geweldige speciaal ontworpen fietstassen, die zich onderscheiden van de saaie mainstream met speciale extra's zoals KLICKfix-adapters. Wil je een aktetas die je aan je bagagedrager kunt bevestigen? Geen probleem! Originele Lepper zadels en bijpassende zadeltassen, die eenvoudig te bevestigen zijn en zorgen dat je je handen vrij houdt? Hebben we ook! Onze leren rugzakken vergezellen je met veel opbergruimte op je stedentrips en ook onze reisbagage is altijd een betrouwbare metgezel. Of het nu een klassieke rugzak moet zijn of een functionele roll-top - we hebben beide en nog veel meer! Voor de dichters en bureauprofessionals hebben we onze leren boeken en schrijfwaren in het leven geroepen. Hier vind je een kleurrijke variatie aan notitieboekjes, etuis, organizers en fotoalbums van echt leer. En last but zeker not least, het leven draait tenslotte ook om de kleine maar fijne dingen, vind je bij ons vintage accessoires zoals portemonnees, armbanden of riemen. sluit je zoektocht naar de perfecte vintage flair af - met de producten van Gusti Leer!

 

Ontdek de nieuwe variëteiten van Gusti Leer ! Kun je geen genoeg krijgen van de hoogwaardige natuurlijke producten van Gusti Leer ? Heb je beslist meer vintage nodig in je leven? En kun je... meer lezen »
Venster sluiten
Alles van Leer - Alles van Gusti

Ontdek de nieuwe variëteiten van Gusti Leer!

Kun je geen genoeg krijgen van de hoogwaardige natuurlijke producten van Gusti Leer? Heb je beslist meer vintage nodig in je leven? En kun je de onmiskenbare geur van leer niet weerstaan? Wij ook niet! Vanwege onze passie voor leer zijn we constant op zoek naar het volgende ontwerp, naar betere functionaliteit, naar het volgende accessoire om je leven gemakkelijker te maken en meer vintage flair in je dagelijks leven te brengen. Hierdoor wordt ons assortiment continu uitgebreid en is er altijd wel iets nieuws te ontdekken! Bezoek onze webshop en ontdek nieuwe schatten op deze pagina - coming soon!

sectie

Vintage, functioneel, natuurlijk en modern - voorzie jezelf van onze nieuwe producten voordat ze op zijn!

Creatief en duurzaam - dat is waar Gusti Leer voor staat! Hierdoor wordt ons assortiment voortdurend vernieuwd. We optimaliseren regelmatig onze ontwerpen, maar proberen te produceren in harmonie met de natuur en het milieu. Als gevolg hiervan komen en gaan er regelmatig nieuwe producten en kunnen we niet altijd garanderen dat alle ontwerpen ook in de toekomst beschikbaar zullen zijn. Als de voorraad van een leren favoriet wordt uitverkocht, kan het gebeuren dat deze wordt vervangen door een nieuw ontwerp. Dus wees er snel bij en zorg dat je niet misgrijpt!

Maar wat maakt Gusti-leer zo speciaal?!

Onze leren tassen zijn perfect voor naar kantoor, naar school of universiteit en voor bij het uitgaan. Royaal en slim ontworpen, bieden ze voldoende ruimte voor alles wat je daar nodig hebt: laptop, tablet, mappen, notitieboekjes, pennen - en vergeet ook niet om een drinkfles mee te nemen. Als je speciale bescherming voor je technische apparatuur nodig hebt, kun je ook kijken naar onze laptoptassen en tablettassen. Voor alle cycloholics hebben we geweldige speciaal ontworpen fietstassen, die zich onderscheiden van de saaie mainstream met speciale extra's zoals KLICKfix-adapters. Wil je een aktetas die je aan je bagagedrager kunt bevestigen? Geen probleem! Originele Lepper zadels en bijpassende zadeltassen, die eenvoudig te bevestigen zijn en zorgen dat je je handen vrij houdt? Hebben we ook! Onze leren rugzakken vergezellen je met veel opbergruimte op je stedentrips en ook onze reisbagage is altijd een betrouwbare metgezel. Of het nu een klassieke rugzak moet zijn of een functionele roll-top - we hebben beide en nog veel meer! Voor de dichters en bureauprofessionals hebben we onze leren boeken en schrijfwaren in het leven geroepen. Hier vind je een kleurrijke variatie aan notitieboekjes, etuis, organizers en fotoalbums van echt leer. En last but zeker not least, het leven draait tenslotte ook om de kleine maar fijne dingen, vind je bij ons vintage accessoires zoals portemonnees, armbanden of riemen. sluit je zoektocht naar de perfecte vintage flair af - met de producten van Gusti Leer!

 

Laatst bekeken
gusti-leer.nl Reviews with ekomi.nl