A B C D E F G H I K L R S T V Z

Tabaktasje of tabakzakje

Tabaktasje en tabakzakje

Heb je alles bij je? Shag, vloeitjes, filters en aansteker? Dat zijn de essentiële dingen die rokers voor het vertrek altijd checken. Hoe zou het zijn om iets te hebben waar al die dingen bij elkaar bewaard worden? Een tabaktas is hier perfect voor. Maar nu komen er vragen op als het gaat om de vorm, het materiaal en dergelijke. Wij hebben een kleine guide, hoe je de beste oplossing voor jou vindt.

Wat is beter - Tabaktasje of tabakzakje?

Er zijn verschillende types van tabaktassen en bij Gusti Leder hebben we een groot aanbod aan tabaktassen. Je hebt ze met een eenvoudige indeling waar alles zijn eigen plek heeft: een groot vak voor de tabak en een ander vakje voor de vloeitjes en de filters. Ook is er vaak een extra vakje voor de aansteker, die bij sommige modellen met rits gesloten kan worden. Wanneer je meer naar een grotere variant zoekt, die desondanks nog wel klein van formaat is, zijn deze vaak het formaat van de tabak zelf, wat soms onhandig kan zijn omdat je een grotere jas- of broekzak nodig hebt. Wanneer je op zoek bent naar iets kleiners, raden we je tabakzakjes aan. Hier heb je ook alles bij de hand, maar deze nemen niet veel ruimte in. Tabakzakjes bieden ook de mogelijkheid om ze aan je riem of broek te bevestigen en als coole accessoires te dragen.

Tabaktasche-oder-Tabakbeutel-1_Easy-Resize-com_Easy-Resize-com

Welk materiaal is het beste?

Volgens ons is leer het beste materiaal. Het is duurzaam, laat nattigheid niet bij je spullen komen en ziet er daarnaast erg goed uit. Door verschillende kleuren en leersoorten is er beslist iets wat bij je past. Daarnaast heeft leer nog een ander voordeel. Leer is makkelijk te verzorgen en wordt niet, zoals andere materialen, snel vies. Je twijfelt over leer, omdat je niet weet waar het vandaan komt? Dat is bij ons niet nodig. Ons leer komt van gelukkige runderen, buffels of geiten, die onder goede voorwaarden gehoed worden en niet om het leer sterven. Wil je meer lezen over het leer van Gusti Leer? Kijk dan op onze website. Daar vind je meer informatie.

 Tabaktasche Gusti Leder

Wat maakt het perfecte tabaktasje of het perfecte tabakzakje?

Een kort en krachtig advies geven we: alle belangrijke spullen zoals tabak, vloei en filters en eventueel nog een aansteker, moeten erin passen. Dat betekent, dat je het beste een van onze winkels kan bezoeken om het zelf eens uit te proberen. In het geval dat je niet vindt wat je zoekt, is er ook de mogelijkheid om zelf een tas of zakje te knutselen in een van onze knutselhoeken. Spreek daarvoor simpelweg een vriendelijke medewerker in de winkel aan. Het kan natuurlijk ook zijn dat je niet de mogelijkheid hebt om ons te bezoeken. Dat is niet erg; bezoek onze webshop en laat je door ons veelzijdige aanbod inspireren! We hopen, dat de eindeloze zoektocht en het vergeten van spullen om te roken tot een einde komt en je bij ons slaagt.

Tabaktasche-oder-Tabakbeutel-2_Easy-Resize-com

 

In deze video leer,je, hoe je zelf een tabaktasje kunt maken:

 

Onze tabaktasjes en tabakzakjes

Raven model Raven
leren tabaktas tabakzak buidel met voering van natuurrubber zwart leer
8,95 €
Bradley model Bradley
leren tabaktas roltas gereedschapstas batterijentas bruin leer
14,95 € 15,95 €
gusti-leer.nl Reviews with ekomi.nl