A B C D E F G H I K L R S T V Z

Heuptassen voor festivals: waar je op moet letten

Heuptassen voor festivals: waar je op moet letten

Als je naar een festival gaat, wil je natuurlijk je handen vrij hebben. Daarvoor zijn heuptassen perfect! Je hebt heuptassen die aan je riem vastgemaakt kunnen worden of met een draagband waardoor je de tas op verschillende manieren kan dragen: om je heupen, kruislings voor je borst of op je rug, het is allemaal mogelijk. Maar waar moet je nou eigenlijk op letten als je een geschikte heuptas zoekt?

Bauchtaschen-fur-Festivals_Easy-Resize-com_Easy-Resize-com

  • Een heuptas moet een rits of een afsluitbaar binnenvak hebben om je geld en belangrijke papieren in te bewaren. Dit is niet alleen belangrijk om te voorkomen dat het geld eruit valt, maar ook om te voorkomen dat zakkenrollers eenvoudig je bezittingen uit je tas kunnen graaien.

  • Heuptassen die je aan je riem vast kan maken, moeten goed blijven zitten en niet losjes aan de riem hangen, zodat je ongestoord kan springen en dansen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je je tas verliest!

  • Een heuptas met draagband moet natuurlijk ook goed op zijn plek blijven. Daarom is het belangrijk dat de draagband in de lengte versteld kan worden. Daarnaast maakt een verstelbare draagband het ook mogelijk om de tas op verschillende manieren te kunnen dragen.

  • Ook de grootte van de tas speelt een rol: de tas moet niet te groot, maar ook niet te klein zijn. Niet te groot, want anders kan de tas zwaar en onpraktisch bij het dansen worden. Niet te klein, want al je belangrijke bezittingen: mobiel, geld en tickets moeten goed en veilig opgeborgen kunnen worden.

IMG_9721

Meer inspiratie voor je festival-look

Geraadpleegde bronnen (13-04-2019)

  • gusti-leder(punt)de/Lexicon/detail/id/124

 

Onze heuptassen

Cillian model Cillian
leren buiktas heuptas riemtas festivaltas bruin leer
34,95 € 44,95 €
Poppy model Poppy
leren riemtasje heuptasje bruin leer
19,95 € 29,95 €
Spencer model Spencer
leren riemtas heuptas buiktas festivaltas zwart leer
34,95 € 44,95 €
gusti-leer.nl Reviews with ekomi.nl