Zakelijke klanten

De fascinatie "Gusti" reikt verder dan ons eigen merk. Gusti Leer helpt u graag om uw merk te presenteren, zakelijke relaties te versterken en klantenrelaties te ontwikkelen.
Voor ondernemingen zoals Constantin Film, Jägermeister, VOGUE en Allianz mochten we al cadeaus en equipment op maatwerk herstellen. We realiseren uw visie!

U wilt een grotere bestelling plaatsen en wenst u graag advies? Neem graag contact met mij op onder +49 (0)381 367 67 30. Ik ondersteun u graag om u wensen te realiseren.

 

Cadeaus voor klanten - Sterk uw zakelijke relaties

Kleine en grote attenties genereren altijd een goed gevoel in verband met het bedrijf. Een gegraveerde hanger, kantoorbenodigdheden of een aktetas met uw logo zijn een uitdrukking van uw waardering. U kunt een gift uiteraard nog persoonlijker maken indien u bijvoorbeeld een naam laat graveren.

 

Giveaways - Investering in klanten relaties

Giveaways zijn een beproefd middel om de klant plezier te geven, het merk te presenteren en veel mensen te bereiken. Laat uw logo op een sleutelhanger, een portemonnee of telefoonhoesje laseren en wordt zo de beste metgezel in het dagelijks leven van de klant.

 

Promotion - Uw ondernemen naar buiten dragen

U wilt uw corporate identity niet alleen leven, maar ook presenteren? Gusti Leer geeft u stijlvolle elegantie. Of branded desk pads, potlood gevallen of laptop tassen - uw logo is de focus. Natuurlijk kunt u ook ons andere kantoorartikelen laten graveren, zoals organizer, document houders of visitekaarthouder.

 

Medewerker cadeaus/Incentives - “Dank je wel” zeggen

Soms willen wij ons medewerkers gewoon bedanken voor hun inzet. Als u uw waardering voor uw medewerkers wilt laten zien door een klein incentive, is een gravure op onze Gusti lederen producten bijzonder geschikt.We kunnen niet alleen uw logo, maar ook namen en zinnen laseren.

Contact:
Benita Schulze
E-mail: b.schulze@gusti-leder.de.
Homepage: http://www.gusti-leder.nl .

Adres:
Gusti Leder GmbH
Erich-Schlesinger-Str. 62
18059 Rostock
Germany

Uw Benita Schulze

Laatst bekeken